Вживання апельсинів допомагає спалювати на 20% більше жиру при заняттях спортом \ fermoved.ru

Включивши в раціон ці прості продукти і скоротивши споживання солодкої, жирної їжі, можна домогтися зменшення жирових відкладень на животі за чотири тижні, стверджують фахівці.

Читайте такожСхуднення і не тільки: названо кілька корисних властивостей води з лимоном

Як повідомляє MedikForum з посиланням на The Health Site, надлишковий жир на животі може збільшити ризик розвитку хвороб серця, гіпертонії, діабету, деяких видів раку. Щоб зменшити його скупчення в цій частині тіла, дієтологи рекомендують відмовитися від солодких оброблених виробів, газованих напоїв та включити в своє харчування чотири простих продукти, які допомагають зменшити жир на животі за чотири тижні.

Відео дня

Банани (не дуже зрілі). Є відмінним джерелом клітковини, насичують надовго: вживаючи їх, ви будете менш схильні перекушувати протягом дня. Крім того, продукт містить багато калію – мінералу, який обмежує кількість натрію в тілі, запобігає набрякам, підвищує швидкість метаболізму. Найкорисніший спосіб вживати банани для зменшення жиру: з'їдати один плід перед тренуванням.

Цільні зерна. Продукт ефективно підтримує низький рівень інсуліну в організмі. Це сприяє скороченню жирових клітин, допомагає швидше худнути.

Цитрусові. Містять багато вітаміну С, який стимулює жировий обмін речовин і виведення надлишків жиру з організму. Дослідження, проведене фахівцями Університету штату Арізона, показало: вживання апельсинів допомагає спалювати на 20% більше жиру при заняттях спортом.

Грецький йогурт. Його вживання стабілізує рівень інсуліну – гормону, висока концентрація якого змушує організм накопичувати калорії у вигляді відкладень жиру (в першу чергу, на животі). Стабільно низький вміст інсуліну може допомогти втратити значну кількість ваги, відзначають експерти.