"Авторитету" відправили до Стамбула / Фото Нацполиции

У Києві вдруге за півроку затримали 26-річного уродженця Грузії, "злодія в законі" на прізвисько "Професор", який постійно живе в Туреччині. Про це 20 березня повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Читайте такожКиївський "опер", який "кришував" наркоторговців, під час затримання розтрощив кілька авто (фото)

"Під час перебування на території України "злодій в законі" організовував так звані "сходки" для перерозподілу сфер впливу у кримінальному світі. При цьому "Професора" найбільше цікавили групи викрадачів автомобілів та особи, які займалися крадіжками з транспортних засобів на території Києва та Кропивницького. Також він приділяв увагу залученню до незаконної діяльності молоді", – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Відео дня

У вересні 2017 року "Професора" вже затримували співробітники столичного карного розшуку і примусово видворили в Туреччину з забороною в'їзду на три роки. Незабаром зловмисник незаконно повернувся в Київ, де планував більше уваги "приділити" автомобільним злодіям.

"Професора" вдруге супроводили до літака, яким він попрямував в Стамбул. Зараз вирішується питання про заборону його в'їзду на територію України терміном на три роки.

Як повідомляв УНІАН, у лютому з України видворили злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетский".