У Рівному внаслідок підпалу квартири постраждав місцевий депутат / фото rv.npu.gov.ua

У Рівному внаслідок підпалу квартири у багатоповерхівці отримав опіки депутат Рівненської обласної ради.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації поліції Рівненської області, пожежа виникла близько першої години ночі 21 червня на 8 поверсі багатоповерхового будинку на вулиці Коновальця.

фото rv.npu.gov.ua

За інформацією поліції, горіли двері квартири, у якій проживає 33-річний рівнянин. Разом із ним у помешканні перебував його 37-річний брат – депутат Рівненської облради. Обох доставили до лікарні з опіками тіла.

Відео дня

За результатами огляду місця події правоохоронці вилучили фрагменти полімерних пляшок із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів.

фото rv.npu.gov.ua

За фактом підпалу у поліції розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Поліцейські встановлюють особу зловмисника та усі обставини події.

Як вдалося з’ясувати кореспонденту УНІАН, одним із постраждалих є депутат Рівненської облради, член фракції БПП «Солідарність» Микола Лобчук.

Як повідомляв УНІАН, у Києві невідомі пограбували шведського дипломата, главу офісу Ради Європи в Україні Мортена Енберга.