Власник BMW М5, раніше вже потрапляв в аналогічну ситуацію / фото УНІАН

Винуватець резонансної смертельної ДТП в Одесі, 27-річний власник BMW М5, раніше вже потрапляв в аналогічну ситуацію.

Про це УНІАН повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що навесні минулого року на Південній залізниці в Одесі горе-водій також влетів у зупинку громадського транспорту, тоді - в результаті зіткнення з Toyota Yaris.

Відео дня

Читайте такожМомент резонансної ДТП в Одесі з двома жертвами потрапив на відео

«Але, на щастя, тоді на зупинці не було людей. В результаті пошкодженими виявилися тільки транспортні засоби», - йдеться в повідомленні.

«Його BMW мчав на швидкості близько 200 км/год, хоча в поліцейському протоколі чомусь зазначено, що швидкість авто не перевищувала 60 км/год. Також, назустріч порушнику тоді пішли і в Суворовському районному суді, закривши справу про адміністративне правопорушення суто з формальних підстав - у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи терміну накладення адміністративного стягнення», - відзначили в поліції.

Таким чином, констатували в главку, «водій-порушник залишився безкарним і продовжував систематично порушувати правила дорожнього руху, більше того, постійно  брав участь у нелегальних автоперегонах вулицями Одеси».

Як повідомляв УНІАН, в Одесі ввечері 8 вересня при зіткненні двох іномарок одна з них влетіла на зупинку громадського транспорту: двоє людей загинули, п'ятеро госпіталізовані.

Прокуратура повідомила про підозру водієві BMW.