Рятувальникам вдалося знайти тіло загиблого офіцера / скріншот відео ТСН

У Запоріжжі посадовців поліції та рибоохорони пошматувало гвинтами швидкісного катера.

Як йдеться в сюжеті ТСН, під час маневру на воді стерновий не впорався з кермом, судно вдарилося о хвилю, від чого люди вилетіли за борт і потрапили під човен.

"Катер продовжував, працював двигун – він кружив на місці, по колу кружив. І продовжував шматувати тих людей – на них наїздив, рубав їх гвинтом. Їх просто пошматувало", - розповів очевидець Юрій Потоцький.

"На підлозі в катері були решти їжі, рюмки, посуд. Був іще ящик алкоголю – ну, схожий на пиво, скажемо так. І горілка – пляшки недопиті та цілі", - стверджує свідок трагедії.

За інформацією ТСН, на облавку швидкісного плавзасобу були двоє офіцерів поліції, а судном кермував очільник обласного управління рибгоспу. Свідки кажуть, що посадовці проігнорували навіть мінімальні заходи безпеки – керманич катера не зафіксував дріт, який мав вимкнути мотор під час нештатної ситуації, всі пасажири човна були без рятувальних жилетів.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео жахливої ДТП під Запоріжжям, яка забрала життя шести людей

Потужний катер лише нещодавно надійшов до місцевої рибоохорони, його ще навіть не взяли на баланс. Що робили на службовому судні у вихідний керівник рибгоспу разом із правоохоронцями – ніхто офіційно не коментує. Проїзд на територію управління зараз закритий, охоронець від журналістів сховався.

Рятувальникам вдалося знайти тіло загиблого офіцера – ним виявився керівник відділу управління захисту економіки поліції області. Очільник рибоохоронного патруля з тяжкими травмами лежить у реанімації обласної лікарні. Третій пасажир, майор поліції, залишився неушкодженим, його опитують. "Розслідування веде прокуратура, слідчий відділ прокуратури Запорізької області. Наразі встановлюються всі подробиці події, що сталося, і проводяться слідчі дії", - заявив речник прокуратури Запорізької області Андрій Рибальченко.

Висновки по цій справі слідчі обіцяють оприлюднити після проведення всіх експертиз, зокрема технічної – щодо стану судна. А також результатів обстеження всіх учасників трагедії на вміст алкоголю в крові.