Трагедія сталася в квартирі в центрі міста на вулиці Дорошенка / фото УНІАН

У центрі Львова в орендованій квартирі від отруєння чадним газом загинули двоє туристів з Києва, ще двох госпіталізовано.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, трагедія сталася в орендованій туристами з Києва квартирі у центрі міста на вулиці Дорошенка.

Читайте такожУ Кропивницькому в квартирі знайшли мертвою сім'ю з двома маленькими дітьми (відео)

Відео дня

«11 січня близько 11.30 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що прибувши на виклик, вони виявили у квартирі на вулиці Дорошенка у Львові тіла дівчини та хлопця без ознак життя», - інформують у поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

«Поліцейські попередньо встановили, що вчора, 10 січня, близько 21.00 у квартиру заселилися четверо молодих людей – двоє дівчат та двоє хлопців, які приїхали до Львова з Києва. Вранці одній з пар стало погано і вони викликали «швидку». Медики госпіталізували їх з діагнозом «отруєння чадним газом середньої важкості». Тіла двох інших – хлопця та дівчини – віком 21 рік без ознак життя були виявлені в сусідній кімнаті. Причина смерті буде встановлена під час експертиз», - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв УНІАН, у Дніпропетровській області в результаті отруєння чадним газом у приватному житловому будинку в лікарню доставили сім членів однієї сім'ї, серед яких четверо дітей.