В Марченка діагностували перелом кісток черепа / facebook.com/vkgunpzp

У Запоріжжі внаслідок нападу невідомих до реанімаційного відділення госпіталізовано екс-главу Антикорупційної комісії при Запорізькій облдержадміністрації Дмитра Марченка.

Читайте такожУ Києві побили авіаконструктора заводу "Антонов" Ковальського (відео)

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області. Інцидент стався вчора, 5 березня, в Запоріжжі.

Відео дня

Як повідомили в поліції, правоохоронцям надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них самостійно звернувся чоловік 1972 р. Лікарі попередньо діагностували у нього перелом кісток черепа. Потерпілого негайно госпіталізували в реанімаційне відділення.

«Поліцейські встановили, що близько 15:00 біля під'їзду за місцем проживання постраждалого четверо невідомих завдали йому численні удари по голові. Зловмисники заволоділи сумкою потерпілого», - сказано в повідомленні поліції.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство) та ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Поліцейські не називають ім'я потерпілого, проте відомо, що першим головою Антикорупційної комісії при ЗОДА був місцевий бізнесмен Дмитро Марченко, 1972 р. н. (саме цю дату народження потерпілого вказує поліція), якого змінив на посаді запорізький журналіст Сергій Сидоров. Після того, як комісія на чолі з Сидоровим звернулася в НАБУ з проханням розслідувати можливі правопорушення з боку голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля, комісія за розпорядженням губернатора була ліквідована.