У Вінниці сталася ДТП, внаслідок якої постраждало 4 осіб / фото vn.npu.gov.ua

На вулиці Келецькій у Вінниці сьогодні вранці зіткнулися Infinity та Chery Tiggo. Внаслідок аварії постраждало четверо осіб, двоє з яких госпіталізовані.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Infiniti під керуванням 23-річного вінничанина, який рухався вулицею Келецькою в бік мікрорайону "Вишенька", в’їхав в автомобіль таксі "Chery Tiggo", що їхав попереду в попутному напрямку. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

фото vn.npu.gov.ua

"Від удару «Infiniti» зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі  стовпом. Внаслідок  аварії з важкими травмами до реанімаційного відділення лікарні госпіталізовано 47-річного водія  Chery Tiggo. 23-річний водій Infiniti та двоє його пасажирів, 23 та 14 років,  також були доставлені до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Пасажирів Infinity після медогляду відпустили, травми, які вони отримали, були незначними. А водія залишили у лікарні для проведення аналізів на вміст алкоголю у крові.

З фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Наразі тривають слідчі дії.

фото vn.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 9 березня у Києві п'яний підліток на викраденій автівці протаранив патрульних.