Ілюстрація / REUTERS

В Одеській області в ніч на 13 березня невідомі зловмисники вчинили збройний розбійний напад на будинок місцевого бізнесмена.

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, за попередніми даними, четверо зловмисників, на обличчях яких були маски, в одному із сіл Овідіопольського району увірвалися до приватного будинку, в якому разом з батьками були троє малолітніх дітей. Як зазначив співробітник поліції, молодшій дитині ще не виповнилося трьох років.

Читайте такожНа Одещині у лісосмузі знайшли понівечений тваринами труп чоловіка

Відео дня

Підозрювані сильно побили господаря, і, погрожуючи пістолетом, змусили відкрити сейф. За даними джерела в поліції, зловмисники забрали ювелірні прикраси та готівкові кошти в різній валюті - приблизно на суму 0,5 млн доларів. Відтак злочинці зникли з місця події, як передбачається, на автомобілі, що їх очікував.

Кореспонденту УНІАН у відділі комунікацій регіонального главку Нацполіціі підтвердили факт нападу на жителя Овідіопольського району.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться оперативно-слідчі заходи із встановлення осіб підозрюваних і їх затримання», - сказали у відділі.