В результаті аварії обійшлося без постраждалих / фото kiev.informator.ua

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» назвала причиною сходження з рейок семи вантажних вагонів, що сталося в Києві ввечері 28 березня, незадовільний стан залізничних колій, які перебувають на балансі «Київ-Дніпровського міжгалузевого підприємства промислового залізничного транспорту» («Київ-Дніпровське МППЗТ»).

«Учора, 28 березня 2019 року, о 22:42 в районі станції Київ-Деміївська на під'їзних коліях, що не належать «Укрзалізниці», сталося сходження семи вантажних вагонів. Зазначена інфраструктура перебуває на балансі «Київ-Дніпровське МППЗТ», яке не входить до складу «Укрзалізниці». За попередньою інформацією, причиною сходження став незадовільний стан колій через неналежне їх утримання з боку власника», - сказано в заяві прес-служби «Укрзалізниці» на сайті компанії.

Читайте такожНа Тернопільщині перекинувся один з вагонів потяга з пасажирами (фото)

Відео дня

У прес-службі відзначили, що зараз залізничники ліквідують наслідки сходження і створено комісію з розслідування причин цієї пригоди.

У компанії додали, що затримок поїздів через цей інцидент не зафіксовано.

Раніше сайт dtp.kiev.ua, який надає оперативну і повну інформацію про дорожні пригоди та інші автоподії, а також про надзвичайні і кримінальні пригоди в Києві, Україні і за кордоном, повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook про даний інцидент, зазначивши, що суттєво постраждали самі вантажні вагони, а також пошкоджено рейкове полотно. В результаті аварії обійшлося без постраждалих.