Віталія Шабуніна облили зеленкою у липні 2018 року / фото УНІАН

Київські поліцейські затримали уродженця Івано-Франківської області, який у липні 2018 року під час акції протесту біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури облив зеленкою голову Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Читайте такожВ Одесі облили фекаліями відому активістку

Відео дня

"У липні 2018 року правопорушник біля будівлі САП під час акції протесту облив зеленкою голову Центру протидії корупції, а у жовтні цього ж року на вулиці Грушевського – облив невідомою речовиною народного депутата України. Дії зловмисника столичні слідчі кваліфікували як хуліганство. У рамках розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, правоохоронці провели комплекс розшукових заходів. У результаті сьогодні київські оперативники затримали підозрюваного - уродженця Івано-Франківської області, 1996 року народження", - йдеться в повідомленні.

Наразі правопорушник надає пояснення слідчим. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Сергія Капліна облили фекаліями біля Кабміну / скріншот

Як повідомляв УНІАН, 17 липня 2018 року у Києві біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури активісти Центру протидії корупції та "Автомайдану" провели акцію з вимогою до керівника САП Назара Холодницького подати у відставку. Біля будівлі САП на вулиці Ісаакяна у Києві зловмисники облили зеленкою Шабуніна, а також кинули у нього кілька тортів в упаковках торгової марки "Рошен".

А 17 жовтня того ж року біля будівлі Кабінету міністрів на мітингу за участю народного депутата Сергія Капліна його облили фекаліями.