Чоловік убив трьох людей / od.npu.gov.ua

78-річний одесит, озброївшись ножем, по черзі позбавив життя сім'ю місцевих мешканців. Жертвами жорстокого вбивства стали 67-річна літня жінка та її 46-річні донька й зять. 

Читайте такожСпливли моторошні факти про родину вбивці 11-річної Даші Лук'яненко під Одесою (відео)

Розправившись з обома жінками, зловмисник з ножем накинувся на чоловіка, проте останньому вдалося вирватись з рук вбивці та вибігти у двір будинку, аби покликати на допомогу, повідомляє поліція Одеської області.

Очевидцями вказаної події стали випадкові перехожі, які терміново викликали поліцейських. Вже одразу за «гарячими слідами» правопорушника було затримано.

Своєї причетності до скоєння злочину затриманий заперечувати не став та пояснив, що свій злочинний намір виношував давно, понад рік. Саме в такий спосіб він вирішив поквитатись із сусідами, яких тривалий час підозрював у викраденні чималої суми грошей та цінностей із власної квартири.

od.npu.gov.ua
od.npu.gov.ua

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня, по дорозі на заняття танцями у смт Іванівка. З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, до операції були залучені водолази та авіація.

19 червня Лук'яненко була знайдена вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві дівчинки затриманий 22-річний місцевий житель Микола Тарасов.