В Одесі перевіряють інформацію про замінування морвокзалу порту фото УНІАН

Правоохоронці перевіряють інформацію про замінування морського вокзалу Одеського морського порту, в акваторії якого сьогодні тривають міжнародні навчання «Сі Бриз-2019».

Як поінформували УНІАН у Головному управлінні Нацполіціі Одеської області, анонімне повідомлення про загрозу вибуху надійшло до правоохоронців сьогодні о 9:15.

Читайте такожВ Одесі "замінували" автовокзал, аеропорт і будівлю ОДА

Відео дня

Зараз на місце події направлено слідчо-оперативну групу Приморського відділу поліції, фахівців вибухотехнічного управління, кінологів та працівників служби з надзвичайних ситуацій.

Сьогодні на морському вокзалі порту, інфраструктура і акваторія якого задіяні в міжнародних навчаннях «Сі Бриз-2019», проходить «Морський компонент» українсько-американських навчань. У програмі дня - відвідання представниками ЗМІ українських та іноземних кораблів, брифінги, відпрацювання anti-sabotage тренувань тощо.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі 1 липня почалися українсько-американські військові навчання «Сі Бриз-2019». Україна і США проводять «Сі Бриз» щороку, з 1997 року, навчання є відкритими для участі інших країн.