Поліція з'ясовує обставини інциденту / фото УНІАН

З'явилися деякі подробиці про загадкову загибель матері та двох її маленьких дітей з Херсона, тіла яких 8 липня виявили у Скадовську.

Як стало відомо, орендована приїжджою для відпочинку квартира розташована в будинку по вулиці Мангубинській. При цьому 33-річна жінка перебувала в одній кімнаті з поліетиленовим мішком на голові, а мішок був щільно замотаний скотчем, передає місцевий сайт Kherson, посилаючись на джерело у поліції.

"З версією про самогубство це не надто в'яжеться: одягнути собі на голову пакет можливо, а ось самостійно обмотати його скотчем так щільно, щоб через краї не проходило повітря — вже складніше", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Львові чоловік вбивши цеглиною свою 92-річну тещу

Дітей виявили в іншій кімнаті – на ліжках. І видимих ознак тілесних ушкоджень на них дійсно не було.

Тіла загиблих членів сім'ї тоді ж доставили до моргу обласного бюро судово-медичної експертизи. Однак розтин, від результатів якого залежить подальший хід слідства, поки не починався. Він можливий тільки після отримання відповідної постанови суду. А станом на ранок 9 липня цей документ у розпорядженні бюро СМЕ відсутній.

Правоохоронці, тим не менш, почали кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство двох і більше осіб). Його вестимуть у слідчому управлінні ГУ Нацполіції Херсонщини, повідомила начальник відділу комунікації відомства Ірина Атаманенко.

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині знайшли тіла двох хлопчиків, поруч - труп їхньої мами з пакетом на голові