Дівчинка наразі перебуває в дитбудинку / скріншот

У Львові невідомий чоловік залишив 3-річну дівчинку саму в магазині. Поліцейські відвезли знайду в дитячий будинок. Коли знайшли батька, то з’ясувалося, що дівчинку в крамниці залишив не він.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожУ Києві голий чоловік побив дідуся та 2-річну дитину

На відео з камер спостереження у крамниці видно, що чоловік із дитиною щось їсть, а потім проситься до вбиральні. У службовий туалет його не пускають, тоді чоловік залишає дівчинку і йде.

Як розповіли продавці, чоловік поводився дивно, вочевидь, був нетверезий.

Заклопотані прийомом товару продавці не одразу помітили малу, що сиділа на коробках. Залишена дівчинка поводилася спокійно, не плакала, на запитання не реагувала. Продавці викликали поліцію, а до з’ясування всіх обставин прилаштували її в дитбудинок. Там виявили, що дитина навіть не вміє тримати ложки.

"Одяг на ній був брудний, дитина сама брудна, голівонька так само. Наші працівники її помили, нігті обстригли, вдягнули в чистий одяг, оглянули дитину. Вона звернену мову розуміє, коли до неї звертаються, але говорити – не говорить", – каже директорка комунального закладу будинок дитини №2 Мирослава Павлик.

Правоохоронці розшукали батька дівчинки. Ним виявився 29-річний львів’янин, якого затримують уже не вперше. У поліції кажуть, що дитину виховує бабуся, бо мати загинула. З’ясувалося, що тато пішов стригтись і залишив доньку зі знайомим під перукарнею. Той взяв малу і кудись повів, а потім залишив у крамниці.

Батько навідався у дитячий будинок, просив віддати доньку. Йому пояснили, що забрати дитину він зможе лише після спеціального дозволу від соцслужб.