Наїхавши на людей, автівка з’їхала у кювет і перекинулась / lv.npu.gov.ua

У неділю, 21 липня, у Львівській області водій мікроавтобуса в'їхав у зупинку громадського транспорту на трасі Київ – Чоп, в результаті загинула одна людина.

Про це йдеться у повідомленні обласного управління поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6:50 в селі Козьова Сколівського району. 

Відео дня

Читайте такожНа Львівщині вандали обмалювали фарбою каплицю XVII століття

За попередніми висновками, водій автомобіля «Рено Трафік», 19-річний мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїжджої частини дороги на зупинку й скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся.

42-річну жінку та двох її доньок віком 12 та 14 років із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Попри зусилля медиків, жінка померла, діагнози дітей уточнюються.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 8 років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють обставини аварії, вирішується питання про затримання водія транспортного засобу в порядку ст.208 КПК України.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 20 липня недалеко від села Віта Поштова під Києвом сталося ДТП зі смертельним результатом. Автомобіль Audi збив на смерть чоловіка і двох жінок.