Затримано імовірного вбивцю 18-річної дівчини в Києві / kyiv.npu.gov.ua

У Полтаві поліція затримала 18-річного парубка, який підозрюється у вбивстві 18-річної дівчини в Києві.

Читайте такожУ Києві чоловік намагався втопити жінку в Русанівському каналі

Як повідомляється на сайті поліції Києва, тіло загиблої із ножовими пораненнями поліцейські знайшли у помешканні, яке вона винаймала.

Завдяки оперативно проведеним заходам і невідкладним  слідчим діям (зібрані покази свідків, вилучені записи з камер відеонагляду тощо) поліцейські встановили особу можливого підозрюваного і почали його пошуки. Оскільки правоохоронці мали інформацію, що він може переховуватися у Полтаві, орієнтування було передане місцевим поліцейським. Також у Полтаву виїхали столичні оперативники.

Начальник Головного управління поліції у місті Києві Андрій Крищенко розповів, що сьогодні хлопця затримали і доставляють до Києва, де слідчі будуть проводити з ним слідчі дії. Характерно: підозрюваний, ще коли поліцейським не було відомо про вбивство дівчини, разом із батьками та адвокатом прибув у полтавську поліцію і написав заяву про те, що у Києві на нього був здійснений напад. Втім, за словами Крищенка, у слідства є достатньо речових доказів щодо його причетності до цього злочину.

kyiv.npu.gov.ua

У квартирі, де сталося вбивство, правоохоронці вилучили його одяг зі слідами крові, які він намагався запрати, а в помешканні, де він жив, проводять невідкладний обшук.

Попередньо відомо, що хлопець і дівчина  познайомились у Полтаві, товаришували. Що сталося між ними у квартирі – встановить  слідство. За вчинення умисного вбивства 18-річному мешканцю Полтави загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, про вбивство 18-річної дівчини у Голосіївському районі Києва. Її тіло знайшли в квартирі по вулиці Ломоносова.

Шукати дівчину почав її батько через те, що та перестала виходити на зв'язок з 12:00 23 липня. Чоловік попросив свого товариша заїхати в квартиру, в якій проживала його дочка. Підійшовши до дверей, він побачив відчинені двері і сліди крові. Співробітники поліції, які прибули на місце, виявили тіло дівчини на підлозі в калюжі крові. На ній лежав ніж.