Внаслідок падіння чоловік загинув від отриманих травм / фото facebook.com/Головне управління Національної поліції в Київській області

У Києві чоловік під час слідчої дії вистрибнув з десятого поверху, внаслідок чого загинув від отриманих травм.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читайте такожВ Одесі загинула дитина, яка випала з восьмого поверху

Відео дня

«Під час слідчої дії чоловік, у якого проводили обшук, відштовхнув оперативника, вибіг на балкон і стрибнув із 10 поверху», - повідомили у поліції.

Санкціонована судом слідча дія у помешканні киянина проводилася в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. У квартирі виявили речовини, схожі на кокаїн і екстазі. Усе це відправлять на експертизу.

На місці події працюють співробітники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчо-оперативна група. Буде проведена службова перевірка дій поліцейських, які були залучені для проведення обшуку.

Як повідомляв УНІАН, у Суворовському районі Одеси затримано двох злодіїв, що спустилися з вікна пограбованої ними квартири прямо в руки поліцейським.