Ілюстрація / REUTERS

 У Київському районі Одеси між місцевими жителями стався конфлікт зі стріляниною через кішку, яка сіла на капот іномарки.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, сам інцидент стався ще минулого тижня у дворі багатоповерхівки на вул. Академіка Філатова. Під час конфлікту тілесні ушкодження дістали обидва учасники конфлікту.

Як зазначається, отримавши повідомлення про подію, слідчо-оперативна група виїхала на місце. Попередньо встановлено, що сім'я одеситів підійшла до свого автомобіля. Жінка з немовлям на руках сіла в машину, а чоловік, побачивши на капоті кішку, зігнав її.

Відео дня

Читайте також- У Полтаві невідомий вистрілив у голову охоронцю через зауваження щодо туалету (відео)

«Побачивши це, місцевий житель, який стояв неподалік, затіяв з водієм сварку, почалася бійка. Після чого глава сім'ї сів за кермо, а його опонент, незважаючи на присутність маленької дитини, почав розпилювати в салон сльозогінний газ з балончика, який попав при цьому в очі водія», - повідомили в главку.

Водій вийшов з автомобіля і кілька разів вистрілив з травматичного пістолета, поранивши опонента (травмував ребро). Обидва чоловіки звернулися за медичною допомогою.

За даним фактом розпочато два кримінальних провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Після отримання результатів судово-медичних експертиз буде ухвалено рішення щодо тяжкості нанесення тілесних ушкоджень, завданих обом учасникам конфлікту.

Чоловік, який дістав поранення з пістолета, в соціальних мережах поширив своє відеозвернення, в якому заявляє, що водій автомобіля Mazda щосили вдарив кулаком кішку, яка сиділа на капоті. В результаті, тварина стрімголов злетіла з автомобіля. Потерпілий підтверджує, що зробив через це зауваження водієві, на що той відреагував дуже агресивно, заявивши, що «це буде не перша кішка, яку він уб'є».

Чоловік також стверджує, що чоловік і жінка ображали його, в тому числі, допускаючи антисемітські висловлювання, а поранення з пістолета він дістав у спину, що призвело до травми у вигляді перелому ребра і пошкодження легенів.

За словами потерпілого, поліція, яка прибула на місце, «просто поговорила» з стрільцем, після чого той пішов додому. Поранений стверджує, що в поліції намагаються «зам'яти справу», оскільки дружина водія працює в правоохоронних органах.