Дитина отримала численні травми / фото: ГУ Нацполіції Чернівецької області

У Чернівецькій області нетверезий водій трактора у полі допустив наїзд на 5-річну дівчинку, яка отримала численні травми.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, інцидент трапився ввечері 12 серпня у селі Драчинці Кіцманського району.

Повідомлення про травмування дитини надійшло до поліції у понеділок о 21.00.

Відео дня

«Правоохоронці встановили, що того вечора батьки дитини на власній присадибній ділянці збирали покіс сіна на причеп трактора, яким керував 31-річний сусід. У цей час поблизу них гралася малолітня донька. Попередньо, коли трактор почав їхати, дівчинка з невідомих поки причин опинилася під колесом причепа. Внаслідок наїзду дитина отримала травму черевної порожнини та перелом кісток тазу», – повідомили у прес-службі поліції.

Результати медичної експертизи показали, що водій трактора перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.