Поліція затримала місцевого жителя / скріншот

У місті Родинське Донецької області затримали місцевого жителя, який одягнув футболку із забороненою символікою терористів так званої «ДНР».

Відео з місцевим сепаратистом на своїй сторінці в Facebook виклав ветеран АТО Борис Овчаров, який і викликав правоохоронців.

Читайте такожВ окупованому Криму раптово помер відомий сепаратист (фото)

Відео дня

«Вийшов вранці у справах, сів у машину, проїхав 50 метрів і зупинився... думав, мені здалося. Виходжу з машини - бачу, сидить чоловік у футболці з «гербом» і написом: «Донецька народна республіка», в алкогольному сп'янінні, шалений», - розповідає Овчаров.

Поки військовослужбовець чекав поліцію, до нього підійшли місцеві, які живуть по сусідству, і почали захищати чоловіка, доводячи, що футболку хлопець купив «100 років тому», а в Донецьку живуть українці.

Місцевий сепаратист відмовлявся представлятися до прибуття «міліції».

Пізніше Овчаров оприлюднив відеозвернення, в якому розповів, що написав заяву в поліцію на порушника за використання забороненої терористичної символіки і її пропаганду. Поліція затримала місцевого жителя.

Раніше в мережі повідомили, що в Харківському інституті танкових військ викладає затятий прихильник "русского мира", полковник запасу Геннадій Бондарєв.

Судячи з постів Бондарєва у забороненій в Україні соцмережі "Однокласники", він має стійку антиукраїнську позицію, є затятим прихильником "русского мира", анексії Криму, захоплюється російськими військовими та представниками терористичних організацій "Л/ДНР".

Крім того, викладач майбутніх українських офіцерів тужить за загиблими бойовиками і російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілісності й посягання на недоторканність України.