З-під уламків дістали тіла вісьмох загиблих / Фото: пресслужба ДСНС

Дрогобицький міськрайонний суд обрав двом працівникам ЖЕКу, який обслуговував будинок, що обвалився 28 серпня, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці (з 6:00 до 21:00).

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте такожПольща готова допомогти постраждалим унаслідок обвалу будинку у Дрогобичі – МЗС

Відео дня

Поліція оголосила головному інженеру і начальникові дільниці з обслуговування і ремонту житлового фонду підозру у службовому недбальстві, що призвело до обвалу будинку у місті Дрогобичі.

Слідчий поліції і прокурор просили суд винести підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 28 серпня стався обвал у чотириповерховому житловому будинку у м. Дрогобич Львівської області. З-під уламків дістали тіла вісьмох загиблих.

Спочатку у ДСНС заявили, що обвал стався внаслідок вибуху газу, згодом цю версію назвали малоймовірною. У компанії «Львівгаз» також заперечили, що вибух газу міг бути причиною обвалу багатоповерхівки.

У Дрогобичі 29 та 30 серпня оголошено днями жалоби. Президент України Володимир Зеленський після трагедії у Дрогобичі заявив про необхідність провести аудит всіх житлових будинків у країні.