Інцидент стався 30 серпня близько 19:00 / фото facebook.com/pg/DPSUkraine

Під час несення служби на кордоні в межах Харківської області у результаті розриву невідомого вибухового предмету від отриманого поранення загинув прикордонник.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Читайте такожУ стилі вестерн: на Буковині зі стріляниною затримали "кінний караван" із контрабандним куривом (фото, відео)

Відео дня

Прикордонний наряд Харківського загону виконував завдання неподалік державного кордону з Росією. Військовослужбовці прикривали підступи до держрубежу в межах Вовчанського району на певній віддаленості від підрозділу.

30 серпня близько 19:00 в момент перепочинку та розігріву їжі стався розрив невстановленого вибухового предмету, внаслідок чого військовослужбовець за контрактом отримав поранення в шию. Інший прикордонник зі складу наряду негайно надав пораненому першу допомогу, повідомив у підрозділ і на місце була викликана швидка.

Дорогою до лікарні 35-річний інспектор прикордонної служби помер в автомобілі швидкої медичної допомоги.

Про дану подію прикордонники поінформували співробітників Нацполіції, ДБР, військової прокуратури та СБУ. На місці, де стався вибух, працюють слідчі та група офіцерів прикордонного відомства.

Як повідомляв УНІАН, в Чернівецькій області на кордоні з Румунією вночі українські прикордонники із застосуванням зброї зупинили позашляховик, водій якого відмовився зупинятись.