Кіберполіція викрила мешканця Київщини, який продавав в мережі порно з власними дітьми / npu.gov.ua

Кіберполіція викрила мешканця Київської області у створенні порнороликів з власними дітьми.

Читайте такожУ США українка, яка знімала порно з дворічною донькою, отримала 20 років в'язниці (відео)

Як повідомляється на сайті нацполіції України, порноролики за участю 5-річного хлопчика та 2-річної дівчинки злочинець продавав на закритих тематичних форумах. За одне відео він в середньому отримував 100 доларів.  

Відео дня

Кіберполіцейські встановили, що знімати відео чоловік розпочав з моменту народження першої дитини. Останні півтора роки він заробляв тим, що продавав відзнятий матеріал у мережі.

Для поширення інформації про свій «бізнес», зловмисник розміщував оголошення на закритих тематичних форумах та інтернет-майданчиках. Оплату отримував виключно через електронні гаманці та криптовалюту.

Правоохоронці провели в помешканні родини общук та вилучили на знайденій техніці близько 150 ГБ порноконтенту за участю дітей. Крім того, знайдено жорсткий диск, на якому зберігалося близько 1 ТБ подібного контенту. Техніку вилучено та направлено на експертизу.

Поліція кваліфікувала ситуацію за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) ч.4 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). 

Злочинця затримано, йому загрожує до десяти років ув’язнення. 

Раніше оперативники кіберполіції вдруге затримали чоловіка, який створив дитячу порностудію.