Правоохоронці провели евакуацію / фото: akzent.zp.ua

У Запоріжжі анонім повідомив про замінування двох об'єктів - готелю «Інтурист», розташованого в центрі міста, та міжнародного аеропорту «Запоріжжя».

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Запорізькій області.

На електронну пошту поліції Запорізької області надійшов лист про замінування аеропорту та одного з готелів Запоріжжя. Правоохоронці провели евакуацію громадян. Працівники вибухотехнічної та кінологічної служб проводять огляд місця події.

Відео дня

Сьогодні, 27 вересня, близько 8:20 на електронну пошту ГУНП у Запорізькій області надійшов лист із повідомленням про замінування аеропорту та готелю.

Зараз на території двох об'єктів працюють слідчо-оперативні групи відділень поліції, працівники вибухотехнічної управління та кінологічного центру, працівники ДСНС й лікарі швидкої допомоги.

Території огороджені й патрулюються поліцейськими. Правоохоронці провели евакуацію. Триває огляд приміщень та прилеглої території працівниками вибухотехнічної та кінологічної служб.

«Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України», - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що міжнародний аеропорт «Запоріжжя» з 2 вересня не приймає і не відправляє рейси у зв'язку з ремонтними роботами.