Хлопець завдав жертві понад 50 ударів ножем / фото соцмережі

Поліція сьогодні скерувала до Тернопільського міськрайонного суду обвинувачення щодо 25-річного тернополянина, який убив подругу, завдавши їй понад 50 ударів ножем.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, у ході розгляду справи тернополянин проходив стаціонарну психолого-психіатричну експертизу у Хмельницькому.

Відповідно до її результатів, чоловіка визнали осудним.

Відео дня

Читайте такожСпливли нові подробиці вбивства тату-майстра у Тернополі клієнтом-"демоном"

Відтак поліція сьогодні скерувала до Тернопільського міськрайонного суду провадження за п.4 ч.2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), яка передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Тернополянин прийшов додому до  знайомої, аби завершити раніше набите тату. Через сварку, яка виникла між ними під час спілкування, він накинувся на 27-річну татуювальницю та почав її бити ножем.

На тілі потерпілої судово-медичний експерт виявив понад 50 колото-ріжучих ран.

Жінка померла в результаті масивної втрати крові. На її шиї також виявили сліди від укусів іклами.

Після вбивства чоловік втік. Затримали його 17 квітня, а наступного дня суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Підозрюваний має нетипову зовнішність – зафарбовані у чорний колір білки очей, загострені ікла зубів та роздвоєний язик.