Дівчину знайшли вбитою у квартирі / Скріншот

У Тернополі вбили майстра тату Тетяну Подашевську. Дівчині було 27 років.

Кілька ножових поранень не залишили постраждалій жодного шансу на життя. Її знайшли мертвою вранці в найманій квартирі на восьмому поверсі багатоповерхівки в спальному мікрорайоні Тернополя, де Тетяна та її співмешканець проживали останні кілька років, йдеться в сюжеті ТСН.

"Вони були примітні, бо були всі в татуюваннях. Мали тату-салон свій", - кажуть сусіди. 

Відео дня

Читайте такожТернопільський "вбивця з іклами" зізнався у злочині своїй матері та втік

Із власних джерел ТСН вдалося дізнатися, що недавно співмешканець з'їхав від дівчини жити у Вінницю, і в ніч убивства його в квартирі не було. Копи розшукують товариша пари 26-річного Андрія Горбатюка, якого підозрюють у вбивстві. На сайті поліції фото людини незвичної зовнішності, а в орієнтуванні позначені прикмети: ікла в роті та очі, наче в демона. Про поміченого підозрюваного просять одразу повідомляти правоохоронців. 

Зовнішність парубок кардинально змінив п'ять років тому. У нього розрізаний навпіл язик, змінена форма вух, зроблений татуаж очей. Колір білків змінювала саме Подашевська, яку знайшли вбитою. Крім того, у парубка є вшиті під шкіру голови невеличкі роги. За інформацією місцевих журналістів, мама парубка розповіла, що в ніч убивства син повернувся додому та зізнався в убивстві, після чого взяв із дому кілька сотень доларів, перевдягнувся і пішов із квартири.

Тату-салон, у якому працювала Тетяна, зараз закритий – найпевніше, вона обслуговувала клієнтів вдома.

Слідство встановлює, чи справді був Горбатюк у неї в гостях цієї ночі. І схоже, є докази цього – із надійних джерел у правоохоронних органах стало відомо, що на шиї вбитої були характерні рани від ікл, наче дівчину хтось погриз.