В Одесі до п'яти років ув'язнення засуджено пенсіонера за розбещення 13-річної дівчинки / anthonycarbonepersonalinjurylawyer.com

В Одесі до п'яти років тюремного ув'язнення засуджено пенсіонера за розбещення 13-річної дівчинки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, прокурори Одеської місцевої прокуратури № 2 підтримували обвинувачення в суді щодо місцевого жителя.

Чоловікові інкримінували вчинення розпусних дій стосовно неповнолітньої.

Відео дня

«Прокуратура довела провину 64-річного чоловіка в повному обсязі», - заявили в прес-службі.

На поточному тижні судом його засуджено до 5 років позбавлення волі.

Читайте такожГрупове зґвалтування двох дівчаток в Одесі: заарештували одного злочинця

Як наголошується, в червні цього року зазначений чоловік - продавець преси, перебуваючи в нетверезому стані, вдень завів до кіоска неповнолітню дівчину і вчинив стосовно неї дії сексуального характеру.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Малиновського відділу поліції (ч. 2 ст. 156 КК України).

Як повідомляв УНІАН, у червні в Одесі затримали пенсіонера, який, як повідомлялося спочатку, згвалтував 13-річну дівчинку. Зазначалося, що розпусні дії стосовно дитини зловмисник скоїв у кіоску, в якому працює продавцем, коли потерпіла прийшла за покупками. Про те, що сталося, дівчинка розповіла матері, яка одразу звернулася по допомогу в Малиновський відділ поліції.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.