Верховний суд погодився з доводами прокуратури / yaizakon

Верховний суд України підтвердив вирок неповнолітній за скоєне нею групове вбивство.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Зазначається, що злочин було скоєно ще влітку 2014 року на Тернопільщині.

Відео дня

Читайте такожНа Донбасі жорстоко вбили ветерана АТО, тіло знайшли у канаві«Двоє осіб – 22-річний молодик та 17-річна дівчина, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, задля розваги, безпричинно, з хуліганських мотивів завдали перехожому численні удари кулаками та ногами в обличчя та голову. Збивши потерпілого з ніг, неповнолітня продовжила наносити йому тілесні ушкодження бейсбольною битою, від чого потерпілий помер на місці. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили біля зупинки громадського транспорту в мікрорайоні «Дружба», – нагадали в прокуратурі.

Повідомляється, що, попри заперечення вказаними особами своєї вини, судами першої та апеляційної інстанцій їх визнано винними у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 років 6 місяців дорослій особі та 11 років 6 місяців – неповнолітній.

Верховний суд погодився з доводами прокуратури та відмовив у задоволенні касаційних скарг стороні захисту засуджених, визнав безпідставними доводи засуджених, зокрема і щодо суворості призначеного їм покарання.

Раніше УНІАН повідомляв, як на Закарпатті жінка мітлою вбила співмешканця.