Аварія з Кулебою сталася 24 листопада / фото Київ Оперативний, Facebook

Водій мікроавтобуса, який постраждав в аварії з авто дитячого омбудсмена Миколи Кулеби, вже виписався з лікарні і продовжує відновлюватися вдома.

Як розповів Вадим телефоном ТСН, відвідати чиновника у лікарні захотів сам.

"До Кулеби приїхав за власним бажанням. Всі ми люди, він постраждав більше, ніж я навіть. Я на нього зла не тримаю", - розповів водій.

Відео дня

Читайте такожКулеба показавши перше фото після ДТП

За словами Вадима, у нього самого пошкодження неважкі – струс мозку, забої. Також хлопець зазначив, що не безробітний, як спочатку повідомляв заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Вадим працює водієм і, коли сталася аварія, їхав з Києва на підприємство, де працевлаштований.

Постраждалий розповів, що чиновник перед ним вибачився і надав матеріальну допомогу.

"Щодо мого лікарняного, Кулеба мене підтримав фінансово допоміг. Оплатив, можна сказати, моє лікування", - розповів Вадим.

Як повідомляв УНІАН, 24 листопада в селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області автомобіль Toyota, за кермом якого перебував Кулеба, зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.

Згідно з оприлюдненим у Telegram-каналі "Київ Оперативний" відео, легковик зіткнувся з мікроавтобусом при спробі перетнути перехрестя.

У ДТП постраждали і були госпіталізовані обидва водії та два сини Кулеби 19-ти і 10-ти років.

25 листопада лікарі повідомляли, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої та травми.

Як заявив 25 листопада радник глави МВС Володимир Мартиненко, перші дані слідства вказують, що саме Кулеба порушив правила дорожнього руху під час спроби перетнути перехрестя.