В результаті пожежі загинули дві людини / "Думська"

Надії на виявлення людей, які б вижили в одеському коледжі, що горів, немає.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам заявив заступник начальника регіонального главку ДСНС в Одеській області Олександр Крицький.

«На жаль, надії на те, що в будівлі є живі люди, більше немає», - сказав Крицький.

Відео дня

Читайте такожСтало відомо ще про одну студентку, яка могла перебувати в одеському коледжі під час пожежі

Він пояснив, що фахівці обстежили всі приміщення в будівлі, які не постраждали від вогню. Людей в них не виявили.

За словами заступника начальника, територію навколо місця трагедії обгородять металевим парканом, щоб запобігти можливим нещасним випадкам і проникненню сторонніх осіб.

Крицький додав, що для розбирання завалів залучать спеціальну великогабаритну техніку і попросив з розумінням поставитися до того, що відбувається, наголосивши, що робота рятувальників пов'язана з великим ризиком для життя.

Він підкреслив, що зараз ведуться роботи з розбирання завалів, також триває пошук зниклих людей.

«Потрібно розуміти, що ні сьогодні, ні завтра ці роботи не будуть завершені», - сказав Крицький.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м.

Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами було виявлено загиблу жінку-викладача.

Унаслідок пожежі постраждало понад 30 осіб, 22 з них станом на 9.00 6 грудня перебували в стаціонарах. Пошуки 13 осіб тривають.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання і умисний підпал.