Чоловік на зауваження правоохоронців не реагував / фото: прес-служба поліції

У Львові п'яний чоловік побив дружину і напав на офіцера мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства, котра прибула на виклик.

Читайте такожВ Одесі трьом поліцейським вручили підозру у побитті підозрюваного в крадіжці

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Відео дня

У середу, 18 грудня до поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Бортнянського у Львові.

На місце події виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства поліції Львівщини. Як встановили поліцейські, 27-річний мешканець, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння, вчинив насильство щодо своєї дружини.

«Чоловік поводився агресивно, на зауваження правоохоронців не реагував та наніс капітану поліції удар ногою. В подальшому медики діагностували у правоохоронця перелом гомілки», - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв УНІАН, у Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік побив колишню дружину та дітей, в результаті чого ті потрапили до лікарні.