REUTERS

У місті Києві сьогодні затримано двох осіб під час шахрайського заволодіння 20 тис. дол. США, що вони отримали за обіцянку сприяти призначенню особи на посаду начальника однієї з виправних колоній Державної кримінально-виконавчої служби України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Читайте такожПоліція затримала озброєну банду за вчинення розбійних нападів на Київщині

Відео дня

Також вони підозрюються у підбурюванні до надання неправомірної вигоди службовим особам Міністерства юстиції України.

За результатами проведення слідчих дій правоохоронці затримали вказаних осіб у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу після отримання грошових коштів.

Затримання відбулося в одному з ресторанів. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжних заходів. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні за 17 адресами в мережі магазинів «Конфіскат» в Києві відбулися обшуки. В прокуратурі зазначають, що обшуки проводяться за 17 адресами магазинів в межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі).