Тривають слідчі дії / yandex.ua/maps

Сьогодні за 17 адресами в мережі магазинів «Конфіскат» в Києві відбуваються обшуки.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду столиці.

Читайте такожВ Одесі посадовці міграційної служби налагодили бізнес з легалізації іноземців (фото)

Відео дня

За версією слідства, через «вказану торговельну мережу здійснюється незаконне зберігання та збут фальсифікованих товарів (одяг, взуття, сумки), маркованих відомими світовими брендами».

«Крім того, наявність та реалізація фальсифікованої продукції, яка офіційно не ввозилася до України, може свідчити про її контрафактне виготовлення в Україні або ввезення з приховуванням від митного контролю або взагалі поза ним, тобто без сплати відповідних платежів до державного бюджету України», - йдеться у повідомленні.

В прокуратурі зазначають, що обшуки проводяться за 17 адресами магазинів в межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі).

Тривають слідчі дії, додали у відомстві.

Як повідомляв УНІАН, правоохоронці Тернопільщини затримали членів міжрегіональної злочинної групи, яка займалася підробкою документів із захисними голографічними елементами та в подальшому реалізовувала їх на території України.