Співробітник пошти вкрав ноутбук за 44 тисячі гривень / фото: publicdomainpictures

У Миколаївській області співробітник «Нової пошти» підмінив ноутбук пачкою паперу і «повернув» продавцю. В результаті шахрай отримав штраф.

Про це «Фактам» повідомили в прес-службі Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області.

Читайте такожУ Житомирі шахраї ошукали пенсіонерку на кілька сотень тисяч гривень

Відео дня

Інцидент стався два роки тому, на початку лютого 2018 року. Спеціаліст-оператор ТОВ «Нова Пошта» під чужим прізвищем на електронному ресурсі замовив ноутбук Lenovo за 44 тисячі 468 гривень.

Продавець відправив ноутбук в Південноукраїнське відділення ТОВ «Нова Пошта». Співробітник пошти, маючи доступ до складського приміщення, розкрив посилку, поклав замість ноутбука папір формату А4 і відправив назад продавцеві.

У зв'язку з цим було відкрито кримінальне провадження. Обвинувачений зізнався у крадіжці і розповів, що продав ноутбук.

Суд визнав екс-співробітника «Нової пошти» винним і оштрафував його на 850 гривень. Також на користь «Нової пошти» стягнуто заподіяну шкоду в сумі 44 468 тисяч гривень.

Коментуючи даний інцидент, прес-служба "Нової пошти" повідомила УНІАН, що людина, яка вчинила даний злочин, звільнена з компанії.

«Нова Пошта» завжди піклується про якість послуг і приділяє багато уваги взаємодії з клієнтами. Працівник, про якого згадується в публікації, більше не працює в компанії", - сказали у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, в місті Мелітополь Запорізької області на ринку помітили двох чоловіків у церковних вбраннях. "Священики" з кадилом окропляли перехожих "святою водою" і збирали гроші нібито на храм.