Посадовець вимагав гроші від представника комерційної структури \ фото УНІАН

У Дніпрі оголошено про підозру начальнику слідчого відділення одного з райвідділів Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, причетного до одержання 250 тис. грн неправомірної вигоди.

Читайте такожУ Дніпрі поліцейський попався на одержанні хабара у чверть мільйона гривень

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України. За даними слідства, посадовець вимагав гроші від представника комерційної структури у сфері торгівлі продуктами харчування.

Відео дня

«За 250 тисяч гривень поліцейський «гарантував» підприємцю закриття кримінального провадження, розпочатого щодо нього за порушення санітарних правил і норм», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали посадовця на одній з вулиць Дніпра згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу після отримання всієї суми хабара.

Наразі фігуранту оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу ("прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою").

Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, ймовірно, причетних до протиправної діяльності.

Операція проводилась спільно з Центральним апаратом Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора.