На Регора напали з ножем / Скріншот

Поліцейські знайшли чоловіка, який в Києві у вересні 2016 року напав з ножем на бійця добровольчого батальйону ОУН Віталія Регора. Про це повідомив начальник київської поліції Андрій Крищенко у Facebook.

Читайте такожОпубліковано відео з гелікоптера Мі-2 перед катастрофою під Краматорськом

"Протягом кількох тижнів поліцейські встановили чоловіка, який може бути причетний до цього злочину але більше шести місяців не могли з'ясувати його місцезнаходження. Однак київські оперативники не припиняли його пошуки і знайшли чоловіка у Дніпропетровській області, де він жив у своїх знайомих. 29-річний кримчанин - активний прихильник "русского міра". Таким чином він вирішив помститися потерпілому за зірвану колорадську стрічку", - розповів Крищенко.

Відео дня

Як відомо, у вересні 2016 року в центрі Києва серед білого дня невідомий із ножем накинувся на бійця одного з добровольчих батальйонів Віталія Регора, відомого своєю патріотичною позицією. Зловмисник наніс йому кілька колото-різаних поранень і втік. Завдяки перехожому, який злякав нападника і викликав швидку, добровольця вдалося врятувати.

8 березня 2016 року Регор завдав ножем колото-різаних ран плеча громадянину республіки Іран. 5 вересня Віталій Регор прибув до суду, де об 11:00 розпочалося судове засідання у його справі за звинуваченням у завданні поранень громадянина Ірану. У перерві між судовими засіданнями на Віталія, який прямував до підземного переходу, напав невідомий з ножем, розповів тоді Антон Геращенко.