Поранення отримали троє учасників / Фото facebook.com/anton.gerashchenko.7

У результаті стрілянини в Броварах три людини отримали поранення з травматичної зброї.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook.

"Сьогодні вранці в місті Бровари сталися кримінальні розбірки між угрупуваннями, які "кришують" перевезення маршрутними таксі", - заявив він.

Відео дня

За словами Геращенка, кримінальні розборки в місті стали результатом непрозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників, які відповідають за цей напрямок у Київській області.

Читайте такожПоранений у Києві громадянин Чорногорії може бути причетним до замовних вбивств в ЄС – ЗМІ (відео)

Заступник міністра зазначив, що в результаті стрілянини троє учасників кримінальної розбірки дістали поранення з травматичної зброї.

Також Геращенко повідомив, що у затриманих учасників конфлікту вилучено значну кількість одиниць мисливської і травматичної вогнепальної зброї.

"Кожного заарештованого буде перевірено на причетність до скоєння інших злочинів", - наголосив заступник міністра.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 29 травня о 7:15 у Броварах близько сотні людей влаштували розбірки в стилі "90-х" зі стріляниною посеред житлових будинків. Зазначається, що конфлікт стався між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

Поліція затримала 10 учасників конфлікту, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.