'Чарівна Сергієтта': чоловік тікав за кордон у спідниці та перуці (відео)

Українські прикордонники зловили "чарівну Сергієтту" під час спроби незаконного перетину кордону з Румунією

Як повідомили у ДПСУ, чоловік перевдягнувся у жінку та намагався перетнути кордон з паспортом своєї сестри. Втім, прикордонники його "розкусили" відразу.

"Чарівна "Сергієтта" спланувала подорож за кордон. 44-річний мешканець Золотоноші, переодягнений у жінку, намагався перетнути  кордон з Румунією. "Фешн-лук", макіяж з перукою – саме в такому вигляді, маючи з собою паспорт сестри, українець прибув на Закарпаття. У прикордонні наряд швидко викрив маневр з перевдяганням "туристки", навіть попри те, що чоловік до останнього стояв на своєму: він – громадянка України", - зазначили в ДПСУ.

Стосовно порушника складено протокол про адмінправопорушення, справу розгляне суд.

Ухилянти на кордоні: останні новини

Як писав УНІАН, два дні тому у Закарпатській області прикордонники виявили в річці Тиса тіла двох чоловіків, які намагалися переплисти на інший бік. На кількох ділянках течії по Тисі проходить кордон України з Румунією та Угорщиною.

Також ми розповідали, що на Волині викрили ухилянта, який став "опікуном", щоб виїхати за кордон. За використання підробних документів суд призначив йому 136 тисяч гривень штрафу.

Вас також можуть зацікавити новини: