Поліція затримала підозрілого чоловіка / фото УНІАН

В Маріїнському парку столиці правоохоронці затримали чоловіка і перевіряють його речі на наявність вибуховонебезпечних предметів.

Про це в коментарі УНІАН повідомила прес-секретар Печерського управління поліції в місті Києві Оксана Тищенко.

Вона зазначила, що чоловік "досить дивно себе поводив", чіплявся до перехожих. За її словами, виникла підозра, що він може мати якісь вибухонебезпечні предмети, тому місце події було огороджено поліцією, викликано експертів для перевірки на їх наявність.

Відео дня

Тищенко повідомила, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група, тому більше подробиць буде після з'ясування всіх обставин.

Читайте такожВибух гранати у Кривому Розі: поліція відкрила два кримінальні провадженняЗа розповідями людей, які на той час були в парку, в чоловіка нібито була граната. Тищенко зазначила, що поки що про це немає ніякої інформації.

Як відомо, Маріїнський парк розташований поряд з будівлями Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

ОНОВЛЕНО. Згодом у поліції розповіли, що під час перевірки жодних небезпечних речовин не виявлено. Правоохоронці  встановили особу зловмисника. Ним виявився уродженець Івано-Франківської області, 1981 року народження.

В поліції зазначають, що для подальшого з’ясування обставин його доставили до районного управління поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років.

Вас також можуть зацікавити новини