Daewoo Lanos з незрозумілих причин кинуло вбік і він виїхав на "зустрічку" / фото Інформатор

У Дніпрі на Полтавському шосе зіткнулися Daewoo і Skoda. В результаті аварії загинула 2-річна дитина, ще шістьох постраждалих забрала швидка.

Читайте такожУ Дніпрі маршрутник затиснув інваліду руку дверима автобуса й протягнув дорогою - соцмережі (фото)

Про це повідомляє Інформатор.

Відео дня

За попередньою інформацією, Daewoo Lanos їхав по Полтавському шосе у напрямку до міста. За словами очевидців, з незрозумілих причин автомобіль кинуло вбік, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу руху, де вдарився у Skoda. Після цього Daewoo понесло на узбіччя. Автомобіль врізався у відбійник і перекинувся.

Як повідомляється, в салоні Daewoo знаходилися п'ять осіб: 2-річна дитина загинула, ще чотирьох з місця аварії забрала швидка допомога з травмами різного ступеня тяжкості. У салоні Skoda перебували двоє - їх також забрала швидка.

Зараз на місці ДТП працюють поліція, ДСНС і кілька бригад швидкої допомоги. Рух у бік виїзду з міста від перехрестя Полтавського шосе з вулицею Передовою перекрито. Проїзд у зворотному напрямку вільний.

Нагадаємо, раніше в Дніпропетровській області маршрутний автобус вилетів в кювет, в результаті чого постраждали 15 пасажирів, водій втік.

В результаті ДТП загинула маленька дитина / фото Інформатор
Аварія сталася на Полтавському шосе / фото Інформатор