Катерина Катющева / фото поліція Одеської області

Поліція Одеської області обурена діями обласної клінічної лікарні, куди була доправлені і де померла учасниця марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik Катерина Катющева.

У відділі комунікацій обласної поліції повідомили, що про смерть дівчини вони дізналися зі ЗМІ, передає ТСН.

Читайте такожПід Одесою знайшли спортсменку, що зникла під час марафону (фото, відео)

Відео дня

"Лікарня навіть не повідомила поліцію про смерть, дізналися про факт смерті зі ЗМІ. Наразі поліція району Одеси, де розташована лікарня, з'ясовує усі обставини. За фактом смерті буде відкрито провадження, але за якою кваліфікацію поки що говорити зарано", - пояснили у поліції.

Натомість у Одеській обласній клінічній лікарні не змогли надати відповідь на запитання чому вони не повідомили поліцію, Більше того у лікарні не змогли підтвердити і те, що Катерина Катющева була до них доставлена. "Я не знаю, чи поступала вона до нас. надішліть нам запит і ми Вам дамо відповідь. Більше я нічого не коментуватиму", - сказали журналістам у приймальні головного лікаря.

Як повідомляв УНІАН, вчора в Одесі померла спортсменка, яка отримала тепловий удар і зникла під час марафону.

Катющеву, яка 13 червня пропала під час марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik, шукали 8 годин. Спортсменка зникла в районі Куяльницького лиману, по дорозі до фінішу. Дівчину шукали поліцейські, в тому числі кінологи з собаками і спецпідрозділ з приладами нічного бачення, і волонтери.

Катющеву, яка знаходилася без свідомості, знайшли біля лиману і доставили в обласну лікарню.

Виявилося, що спортсменка спочатку отримала тепловий удар і втратила свідомість, потім, пролежавши до ночі в болотистому грунті, перемерзла. 14 червня дівчина померла від інсульту.