Мамука Хонський / фото: Нацполіція

В Одесі затримано "злодія в законі" на прізвисько Мамука Хонський.

Як повідомили УНІАН в управлінні стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області, підозрюваного затримано вчора, 17 березня.

За даними оперативників управління, Мамука Хонський незаконно потрапив в Україну і тимчасово оселився в Одесі.

Відео дня

Статус "злодія в законі" 44-річний уродженець Грузії і громадянин Російської Федерації отримав у 2005 році, відбуваючи покарання у в'язниці. Він неодноразово судимий за тяжкі злочини. Загалом провів в місцях позбавлення волі РФ більше 20 років. Останній раз звільнився у жовтні 2020 року.

Нацполіція

"Щоб не допустити реалізації злочинних планів "злодія в законі" і поширення його злочинного впливу на території області, правоохоронці за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили його місцезнаходження, і затримали", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожВ Одеській області затримали етнічне угруповання, яке здійснювало "нальоти" на склади

Співробітники обласного управління Державної міграційної служби України вже склали адміністративний протокол за порушення норм міграційного законодавства.

Зараз чоловіка помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення з нашої країни із забороною в'їзду в Україну.

Як повідомляють у соціальних мережах очевидці, групу людей, в числі яких був згаданий "злодій в законі", яка займалася грабежами та розбоями, затримали на вул. Сегедській, на території житлового комплексу "Армійський".