Внаслідок влучання будинок зруйновано вщент / фото Сумської ОВА

На Сумщині у прикордонній Новослобідській сільській громаді Конотопського району внаслідок влучання російського дрона в одному із сіл у приватний житловий будинок сьогодні вранці загинула родина із п’яти осіб. Про це кореспонденту УНІАН повідомила голова громади Ольга Гаркавенко.

За її інформацією, 20 лютого, починаючи з 04:00, росіяни вели обстріл мирного населення громади спочатку дронами, а згодом з артилерії. Обстріл тривав майже дві години. Один із дронів із вибухівкою влучив у житловий будинок, у якому перебували п'ятеро цивільних осіб – членів однієї родини.

"Підтверджую загибель п'яти членів однієї родини. Це, зокрема, господарка будинку, 1964 року народження, два її сини, 1984 і 1985 р. н., двоюрідна бабуся, 1932 р.н., яка проживала окремо на сусідній вулиці, але родина забрала її до себе, а також сваха, 1954 р.н., яка приїхала погостювати з Києва", – уточнила голова громади.

Відео дня

При цьому вона наголосила, що внаслідок влучання будинок було зруйновано вщент і сталася пожежа.

"Останків тіл загиблих майже не лишилося. Наразі ще тривають пошукові роботи та розбір завалів. Роботи проводяться силами рятувальників ДСНС із міста Путивль, до якого примикає Новослобідська громада", – зазначила Гаркавенко.

Ранкова атака на Сумщину 20 лютого: що відомо

За даними Сумської ОВА, сьогодні вранці, 20 лютого, російські окупанти здійснили авіаційно-артилерійський удар по Новослобідській громаді Конотопського району. Внаслідок обстрілу сталася пожежа у житловому будинку.

Повідомлялось про виявлення тіл двох людей, які перебували у будинку. Рятувальникі продовжили проводити пошукові роботи та розбір завалів.

Вас також можуть зацікавити новини: