Хлопець у лікарні в тяжкому стані / фото: УНІАН

У Тернополі 15-річний юнак отримав опіки 30% тіла через ураження електричним струмом під час спроби зробити селфі на даху залізничного вагона.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент трапився в понеділок, 25 травня, близько 18 години на вул. Бродівській.

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків обласної дитячої лікарні про те, що до них з закритою черепно-мозковою травмою, опіками 30% тіла доставили 15-річного жителя обласного центру. Травми неповнолітній отримав внаслідок ураження електричним струмом.

Відео дня

За попередніми даними, підліток ще з двома друзями прогулювалися на території залізничного депо. Зі слів товаришів потерпілого, хлопець хотів сфотографуватися та піднявся сходами на дах вагону. Від різкого удару струмом його відкинуло на землю.

Відомості за даним фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.