Також розпочато службову перевірку / фото: Інформатор

Закарпатська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом перевищення поліцією службових повноважень у справі побиття 18-річної дівчини поліцейською у Міжгірському районі області.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Як зазначили у поліції, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 статті 365 ККУ «Перевищення влади, або службових повноважень».

У відділі комунікації обласної поліції уточнили, що йдеться про те, що вчора, 15 червня, до Міжгірського відділення поліції звернулася дівчина (2002 року народження) із заявою про те, що 14 червня близько 3-ї години ночі в адмінбудівлі Міжгірського відділу працівниця поліції нібито завдала їй тілесні ушкодження.

«Заявниці надано направлення на судмедекспертизу для встановлення, в разі наявності, ступеня важкості тілесних ушкоджень. Дані матеріали кримінального провадження будуть скеровані до Державного бюро розслідувань», - уточнили у відділі комунікації.

У відомстві також уточнили, що за фактом також розпочато службову перевірку.

Як повідомлялося, вчора 18-річна дівчина виклала в соцмережі відео, на якому вона розповідає подробиці інциденту. За її словами, вона з подругами відпочивала в смт Міжгір'я на алеї, де до них почали чіплятися кілька молодих людей. Дівчата викликали поліцію, в результаті чого заявницю разом із хлопцями доправили до відділку поліції для з’ясування обставин. Саме там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася над нею та завдала тілесних ушкоджень.