Депутат затримав разом з товаришем одного з нападників / фото скріншот відео зі сторінки Тичини у Facebook

Депутата Житомирської міської ради від фракції «Опозиційний блок» Володимира Тичину невідомі облили зеленкою.

Читайте такожНардепа від ОПЗЖ Волошина облили зеленкою (фото, відео)Як розповів депутат кореспонденту УНІАН, сьогодні він разом з місцевими жителями у сквері висаджував дерева.

«Підійшли хлопці, один сипнув борошно в очі, інший щось сказав, облив зеленкою. Разом з товаришем вдалося впіймати одного з нападників, у нього виявилась зброя. Він махав нею у мене перед очима та хотів вистрелити. Як потім мені сказали - це був «пугач». Я вже знаю, хто є замовником цього», - заявив Тичина.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Житомирській області УНІАН повідомили, що на місці події було затримано 19-річного хлопця, ймовірно, причетного до інциденту.

«Близько 11:30 очевидці повідомили до поліції про те, що жителя обласного центру, 1973 р. н., облили зеленкою. Встановлено, що під час садіння дерев до чоловіка підбігли двоє молодиків, які кинули в нього борошно та облили зеленкою. Одного з нападників потерпілому вдалося затримати на місці події», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники поліції під час поверхневого огляду вилучили у 19-річного хлопця предмет, схожий на стартовий пістолет. Нападника доставили до Житомирського відділу поліції. Також встановлено особу іншого учасника інциденту.

Триває встановлення причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ст. 296 (хуліганство) КК України.

Вас також можуть зацікавити новини