Потерпіла гучно заявила, що бачить і фіксує протиправні дії депутатів / Скріншот

Під Києвом сталася бійка депутатів. Унаслідок інциденту учасницю конфлікту госпіталізували.

Про це у Facebook повідомив депутат Дмитро Білоцерковець.

Сутичка між депутатами сталася 27 травня після закриття сесії Коцюбинської селищної ради у залі будинку культури.

За його словами, депутат від партії «Нові обличчя» Олександр Хвостенко вдарив по голові депутатку від «УДАР» Олену Сокотюк.

Читайте такожВ Одеській області знайдено застреленим прикордонника

Жінка фіксувала на камеру словесну перепалку між колегами Хвостенка та місцевим мешканцем, що прийшов на засідання, аби висловити обурення діями влади. Білоцерковець пише, що чоловік ставив депутатам «незручні питання».

В опублікованому зверненні до поліції вказано, що група депутатів від «Нових облич» після поставлених питань почала штовхати та бити активіста.

Потерпіла гучно заявила, що бачить і фіксує протиправні дії. Після цього Хвостенко вибив у неї телефон з рук і вдарив. Водночас депутатка від «Голосу» Наталія Коломієць у Facebook уточнила, що перший удар прийшовся по руках, а потім – у голову.

«Телефон відлетів на кілька метрів. Сокотюк виставила вперед селфі-палку, захищаючись від Хвостенка. З криком: «ти шо вапщє уже?!» Хвостенко вдарив жінку з розмаху в голову!» – написала Коломієць.

Депутати вже звернулися з цього приводу до правоохоронців з вимогою ретельно дослідити справу. Також однопартійці Сокотюк закликають керівництво «Нові обличчя» відреагувати на недостойні дії свого депутата.

Вас також можуть зацікавити новини