У деяких маршрутках Дніпра їздити небезпечно / фото УНІАН

Учасник скандального інциденту в Дніпрі Віталій Ларін, який накинувся з кулаками на жінку, яка зайняла два місця в маршрутці, розповів свою версію події.

За його словами, жінка була п'яна, нецензурно лаялася та провокувала інших пасажирів. Ларін стверджує, що жінку кілька разів просили покинути салон, але марно. Про це він повідомив в ефірі каналу "Україна 24".

"По-перше, п'яна сіла і почала качати права... Образила всіх, кого могла і бачила. Я зірвався і хотів дати по губах. Я шкодую про це, але я вже не міг терпіти", - розповів він.

Відео дня

Читайте також"Народний гнів": у Дніпрі помстилися чоловікові, який побив дівчину в маршрутці

Незабаром Ларін поплатився за свою поведінку. Його фото і адреса просочилися в соцмережі, і в той же день двоє спортивних молодиків побили його біля дверей власної квартири на очах у бабусі. Через напад на чоловіка в поліції розпочато кримінальне провадження, розслідують і бійку в маршрутці.

"Потерпіла жінка відразу від написання заяви відмовилася, проте згодом сама звернулася у райвідділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за хуліганство", - повідомила прес-секретар Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

У поліції не дають контактів потерпілої, сама вона теж ховається від публічності. Пасажиру, який накинувся на неї з кулаками, незабаром оголосять підозру. Втім, розшукують й інших учасників бійки. Зокрема, пенсіонерок, які силою витягали потерпілих із салону.

Читайте такожУ Дніпрі пасажири побили та виштовхали з маршрутки чоловіка без маски (відео)

Водночас, голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Михайло Тонконогий стверджує, що жінка мала право викупити два місця в маршрутці.

"Оскільки це питання у нас не врегульовано, то що не заборонено - те дозволено", - пояснив він.