Вчинити самогубство намагався чоловік 1980 року народження / фото Управління патрульної поліції в Одеській області

Надзвичайна подія сталася вчора вдень в Одесі на вулиці Балківській: патрульні під час чергування побачили на тротуарі закривавленого чоловіка. 

"Інспектори Дмитро Цівка та Олександр Фєтєля одразу кинулися надавати йому допомогу, адже відлік міг йти на секунди: наклали пов’язку, зупинили кровотечу й стабілізувати стан громадянина до приїзду медиків", - розповіли у прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області.

В управлінні УНІАН уточнили, що вчинити самогубство намагався чоловік, 1980 року народження. Що саме стало причиною його вчинку, патрульні наразі не знають. Потерпілого забрала "швидка", яку викликали інспектори.

Відео дня

Інциденти в Одесі - деталі

В Одесі під час незвичайної пожежі знайшли загиблого чоловіка, який залишив заповіт. Подія сталася у квітні на вулиці Юхима Геллера. Чоловік написав, що відмовляється від експертизи свого тіла, не хоче бути посмертним донором та похованим у землі тощо. Люди казали, що чоловік нібито сам облив будинок легкозаймистою рідиною та підпалив, а його самого знайшли з пакетом на голові і в масці з трубкою, що вела до балону з азотом.

Вас также могут заинтересовать новости: